Einde beker avontuur Mazzelstars dames 1

Einde beker avontuur Mazzelstars dames 1

Mazzelstars-Drs Vijfje

De laatste bekerwedstrijd van dit seizoen stond op de planning. Eigenlijk een wedstrijd die nergens meer om ging, behalve om de eer. De nummer 1 van de poule, Den Haag vrouwen 1, was al bekend. Zij gaan door naar de volgende ronde. De eerste wedstrijd, waarbij Mazzelstars naar Groningen mocht afreizen, werd gewonnen door Mazzelstars. Dit was verrassend en vast nog niet vergeten door de tegenstander. We waren dus voorbereid op een getergde tegenstander die dit vast niet nogmaals wilde laten gebeuren. Met een iets andere opstelling dan in de eerste wedstrijd waren ze richting Zoetermeer gekomen.
We begonnen de wedstrijd georganiseerd, er werd goed gepraat en de vele positiewisselingen van de tegenstander werden goed opgevangen. Een tijdlang bleef het 0-0 waarbij de grootste kansen voor drs. Vijfje waren, maar ook Mazzelstars had wat gevaarlijke uitbraken. Zou Mazzelstars weer kunnen stunten?! Uiteindelijk, ver in de eerste helft, scoorde drs. Vijfje, de 1-0. Dit tot grote vreugde van hen, ze waren de vorige wedstrijd dus nog niet vergeten. De opluchting was duidelijk te zien. Vlak daarna maakten ze hun tweede doelpunt van de avond en volgde een time out. Weer even de boel op scherp zetten en volhouden tot de rust was de bedoeling. Helaas viel vlak na de time out ook de 3-0 uit een goed uitgevoerde aanval. Met deze stand werd de rust gehaald.
Zo doorgaan en er komen kansen. Het staat goed, maar blijf wel scherp. Dit was de boodschap van de coach.
De tweede helft was echter net begonnen toen de 4-0 en 5-0 vielen. Niet veel later lag ook het zesde doelpunt in het netje. De ruimtes werden wat groter en daar was ineens het doelpunt voor Mazzelstars, Kirsten K. zette deze op haar naam. Altijd lekker als je toch een doelpuntje mee kan pakken. Tegen het einde van de tweede helft was er weer een time out. Afgesproken werd druk te zetten, gewoon om te kijken of er nog wat te forceren viel en de tegenstander te verrassen. Dat laatste wisten ze echter ook bij ons te doen door de keeper eruit te halen en met vijf speelsters te gaan spelen. Dat hadden we niet helemaal zien aankomen. Kleine kansjes voor Mazzelstars ontstonden nog doordat het doel leeg was, helaas volgde er geen doelpunt. Wel werd er nog twee keer gescoord door drs. Vijfje en eindigde de wedstrijd in 8-1. Het beker avontuur dit seizoen was leuk en leerzaam en zit er nu helaas op. Volgend seizoen weer nieuwe kansen!

Verslag door: Kirsten

Sorry, comments are closed for this post.

MENU