Eerste punt voor het derde

Na een lange zomer was het dan eindelijk de beurt voor Heren 3 (voorheen Heren 2) om aan de competitie te beginnen. Dit seizoen in de derde klasse nadat we vorig jaar niet zo goed presteerden in de tweede klasse. Helaas zonder Robert dit jaar, maar met onze Zoetermeerse Ronaldo (Duncan) weer terug uit het eerste.

Eerste tegenstander was Wateringse Veld GONA 2 met superster Bas Muijs in de gelederen, maar helaas zonder scheidsrechter. Omdat wij de competitiestart niet wilden bederven toch maar gaan spelen.

Eerste helft zijn we goed begonnen met lang balbezit. Uit een corner van (oude) Daan maakte Michel de 0-1. Daarna bleven we de wedstrijd redelijk domineren, een beetje zoals het Nederlands elftal. We kregen kansen, maar scoorden niet.

Dat deed de tegenstander wel en dan ook nog eens twee keer waardoor we met een onnodige 2-1 achterstand de rust in gingen.

In de tweede helft pakten we het na een rommelig begin wel weer goed op. Jacob maakt uit de rebound van een schot van Michel de gelijkmaker.

Daarna wist Michel via een rommelsituatie ons op voorsprong te schieten. Het werd nog mooier toen een schot / voorzet bij de tweede paal door Jacob binnen getikt werd (bij de tweede poging).

Helaas konden we de controle niet vasthouden en lieten we de tegenstander toch teveel voetballen. Hierdoor konden ook zij twee keer scoren en eindigde de wedstrijd uiteindelijk gelijk.

Doelpunten:

Michel (assist Daan de B.)
Jacob (rebound)
Michel (geen assist)
Jacob (assist Bram)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU