Eerste (beker) wedstrijd van het seizoen

Eerste (beker) wedstrijd van het seizoen

Vrijdagavond (9/9) reizende heren 1 af naar Reeuwijk voor de eerste (beker) wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was GZV Watergras 4.

Om 21:00 werd er in sporthal De Meerkoet afgetrapt in een matig gevulde sporthal. Heren 1 begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd en werd in de eerste helft een aantal keren afgetroefd in felheid door Watergras. Dit leiden ook tot een aantal counters en goede mogelijkheden voor Watergras om op voorsprong te komen. Heren 1 wist de kansen die ze gecreëerd hadden niet te verzilveren en keken in de rust tegen een 2-0 achterstand aan.

De tweede helft werd er beter en iets feller gevoetbald. Hierdoor werden er meer kansen gecreëerd dan in de eerste helft, maar werd het net van de tegenstander niet gevonden. Pas na een kwartiertje in de tweede helft wist Partrick van de Horst de achterstand te verkleinen naar 2-1. Heren 1 ging opzoek naar de gelijkmaker, maar kreeg een paar minuten voor tijd een counter tegen en de 3-1 werd binnen getikt. In de resterende tijd werd er niet meer gescoord en ligt heren 1 uit de beker.

Maandag 12 september speelt heren 1 om 20:00 zijn eerste competitiewedstrijd thuis tegen VCS 2.

Verslag door: Jarno Veenstra

Sorry, comments are closed for this post.

MENU