Drie op een rij

Drie op een rij

Nee, geen drie wedstrijden op rij winnen, maar van drie verslagen op een rij. Hoe zijn de afgelopen drie wedstrijden verlopen? Helaas geen negen punten, wel 7 punten.

Op 31 januari speelde de dames tegen het altijd lastige Lugdunum. Aan het begin van het jaar was de uitspraak van de groen/witte nog; als we winnen van Mazzelstars dan is ons seizoen geslaagd. Dat was al vrij snel in het seizoen een feit, want toen verloor Mazzelstars nog met 2-0 van Lugdunum in eigen huis. Op de laatste dag van januari moest daar dus verandering in komen. Met een blessure van Lizzy en uiteindelijk ook Marit, kon de zeer leuke wedstrijd die op een hoog tempo werd gespeeld niet gewonnen worden. En het scheelde niet veel, want in de laatste minuut prikte Lugdunum met een beetje geluk (bal werd veranderd van richting) de 2-2 binnen.

Een week later speelde Mazzelstars tegen de studenten uit Delft; Tutor. Echt student zijn ze niet allemaal meer, maar van oudsher is het een studentenclub. In de eerste wedstrijd had Mazzelstars het er al knap moeilijk mee, dus er moest rekening gehouden met een wedstrijd die alle kanten op kon gaan. En dat bleek maar weer. Mazzelstars kwam snel achter op 0-1, maar maakte het daarna weer goed met een 1-1. Het spel ging beide kanten op en degene die het als eerste het doelpunt zou maken, had grote kans om de wedstrijd te winnen. En dat was Mazzelstars. Met een 4-1 bleven uiteindelijk de punten in huis.

Gister, op Valentijnsdag, moesten de dames aantreden in Topsportcentrum Rotterdam tegen het altijd lastige en stugge HBSS. Waar het gehele jaar de dames over de luxe van veel wisselspelers beschikken, was het vanavond toch even inschikken. Met geblesseerden Lizzy en Paulien op de bank, ging de wedstrijd van start. De dames hadden moeite met het spel van HBSS, die zonder wissel, volop ging verdedigen en ons het spel lieten maken. Het spel was langzaam en het was moeilijk om door de verdediging te komen. Uiteindelijk was Marit er klaar mee en maakte een zuivere hattrick. Tansu wilde ook graag deze euforie ervaren en legden er ook drie in het netje, alleen geen zuivere hattrick. Toch stonden de dames niet altijd op te letten en prikte HBSS er toch ook nog twee in. Eindstand 2-7 en de punten gingen weer mee naar Zoetermeer.

Volgende week staat RKAVV uit Leidschendam op het programma in de Veur, aanvangstijd 20.00 uur. Kom kijken!

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU