De comeback kid

De comeback kid

Geluk dwing je af. Maar soms heb je geen idee hoe je het hebt afgedwongen. Gisteravond was dat duidelijk het geval. Als een dief in de nacht hebben wij 3 punten gestolen van de nummer 3 van de competitie. Misschien kwam het door de terugkeer van de comeback kid Paulus die als een veldheer ouderwets heerste in de verdediging. Onverschillig, onverwoestbaar en zonder onnodige fouten te maken. Zo iemand kunnen wij er best bij hebben in ons team. Wie heeft Beugelsdijk nodig als je Paulus in je team hebt?

De hele wedstrijd hebben wij achter de feiten aangelopen. Steeds stonden we achter. Vanaf de bank werd wel de analyse gemaakt dat wij deze gasten in principe konden verslaan. Nu vinden wij dat elke wedstrijd en verliezen wij er vervolgens 9 van de 10 kansloos. Het lijkt erop alsof elk team tegen ons dé wedstrijd van het seizoen speelt en zwaar boven hun kunnen presteert.

In de tweede helft stonden we lang 1-3 achter. Micha hield ons steeds op de been maar het zag er toch echt sterk naar uit dat wij een dik pak slaag gingen krijgen. Een vrije trap van Leander ging er via de kluts in: 2-3. Een nieuwe vrije trap 1,5 minuut voor tijd? Zou het dan toch nog? Ja hoor, met zijn 2e balcontact van de avond schoot de neef van de comeback kid de bal in de hoek, 3-3! Iedereen dik tevreden met een gelijkspel en schreeuwen tegen Micha dat hij in balbezit rustig aan moest doen. Nu zijn coachen en naar elkaar luisteren niet onze sterkste eigenschapen, dus Micha kogelslingerde de bal nog een keer voren. Leander werkte hem sluw af. 3-4! Nog even paniek de laatste minuut maar Patrick bewees ook nog even zijn waarde door zuigerig voor de bal te blijven staan bij een vrije trap. De scheidrechter kneep op zijn fluitje en de 3 punten waren binnen! Totaal onverdiend maar who cares? Maar eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk zal de tactische voorbereiding van vrijdagavond ook hebben meegeholpen.

Voor aanstaande vrijdagavond staat er weer een tactisch overleg gepland. De aanwezigheid van alle teamleden wordt zeer op prijs gesteld. Locatie: Bierstube of Bad Habits. Enkele uren na het overleg zal de verhuizing plaatsvinden van het technisch hart van Mazzelstars H4. Katrien en Rinus hebben na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt. Ze vertrekken! De huidige buren balen, de wijk is in mineur en er is zelfs een actie geweest om ze te laten blijven. Niks hielp en ze vertrekken aanstaande zaterdag. Ze gaan 3 straten verderop wonen.

Verslag door: Jack

Sorry, comments are closed for this post.

MENU