Dames 3 wint met dubbele cijfers

Dames 3 wint met dubbele cijfers

Maandagavond mocht de dames 3 om 7 uur van start tegen Lugdunum. Aangezien dit team een plaats hoger stond dan wij, verwachtte wij een pittige wedstrijd. Lugdunum was zelf iets minder goed voorbereid, om 7 uur stonden er pas twee meiden van hun in de zaal.
Toen iedereen uiteindelijk gearriveerd was, kon er worden afgetrapt. Door een hoog tempo en mooi combinatiespel lieten wij de tegenstander al snel zien dat er vandaag niks te halen was in de Veur. Dankzij mooie loopacties van Lucy en Sheetal, vele goede assists van Iris en doelpunten van o.a. Siebel, Marit en Serena stonden we in de rust met 7-0 voor.

De tweede helft leek Lugdunum wat wakker te worden en mee te gaan in ons tempo. Door een aantal goede reddingen van Gaab, en een mooie combinatie van Siebel en Iris dat tot het mooiste doelpunt van de avond leidde, hebben we uiteindelijk 11-1 gewonnen.

Ondanks een verhit einde (vooral aan Leidse kant) heb ik een hele mooie wedstrijd gezien dat veel beloofd voor de rest van het seizoen. Want ik wil wel een beetje vermaakt worden op die bank 😉

Verslag door: Aïsha

Sorry, comments are closed for this post.

MENU