Dames 1; zeven uit drie

Dames 1; zeven uit drie

De vrouwen van het eerste zijn nog gewoon actief, maar helaas mist er dit jaar een vaste verslaggever. Het doel is nog steeds om elke wedstrijd verslag te schrijven.

Na de net-aan-winst op 25 oktober tegen Tutor, was het vrijdag 3 november de beurt aan de oranjelieden van HBSS uit Schiedam. Een ploeg met veel ervaring. De wedstrijd stond onder leiding van Trence, die eindelijk weer mocht fluiten na al die KNVB-scheidsrechters die zo graag de dames wilden fluiten ;). De Mazzelstars dames waren in eigen huis te sterk. Al snel kwamen de dames voor op 1-0. Een onoplettend moment zorgde ervoor dat de Schiedamse dames de bal uit ons net moesten halen. Daarna knalden de Zoetermeerse dames door tot 4-1. Helaas vielen na rust geen doelpunten meer. De ene na de andere mooie actie werd getoond maar een goed keepende HBSS-er hield alles eruit met haar benen. Het ontbrak Mazzelstars aan scherpte om verder uit te lopen en aan het doelsaldo te werken. Gelukkig was er aan de zijde van de dames ook een keeper die ervoor zorgde dat niet meer tegendoelpunten werden gemaakt. Eindstand 4-1 = drie punten blijven in Zoetermeer.

Enkel het weekend rust en maandagavond 6 november stond het altijd lastige RKAVV op het programma. Elke keer is het de vraag hoe sterk de formatie is. Ook de uitslagen in deze competitie maken het er niet gemakkelijker op, waardoor wedstrijden voorspellen erg lastig is.
Tja, wat zullen we eens zeggen over deze wedstrijd. Twee woorden: kansen afmaken! Daar ontbrak het vanavond nou net aan. Na sterk begin van RKAVV, kwamen er ontzettend veel mooie aanvallen en kansen voor Mazzelstars, maar ze vergaten het af te maken of de keeper stond net in de weg! Een doelpuntloze wedstrijd, dat komt niet vaak voor in het zaalvoetbal. Toch was het de realiteit vanavond. De punten mochten RKAVV en Mazzelstars verdelen, maar er zat veel meer in voor Mazzelstars.

Ruim 1,5 week later, op vrijdag 17 november, mochten de dames weer aantreden in eigen huis. Het was weer een mooie voetbalavond! De dames verkeerden in een uitmuntend briljante vorm. Het gepromoveerde NOC Kralingen kwam op bezoek in de Veur. Vanaf moment een was duidelijk dat de punten in eigen huis zouden blijven. De eerste helft eindigde in een 2-1 voorsprong. Door het missen van net de juiste finesse leek dit een klein verschil. De subliem spelende keepster van Kralingen bleek een goede sta in de weg. In de tweede helft bleef de overhand vooral die van de Zoetermeerse ploeg. Na lang worstelen wist Lizzy de bevrijdende 3-1 te maken. De mindset is weer terug bij de Mazzelstars en vol goede moed kijken zij uit naar woensdag. Dan wacht een zware pot in Rotterdam tegen het tweede van Pernis.

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU