MAZZELSTARS DAMES 1 WINT DE KNVB BEKER!

MAZZELSTARS DAMES 1 WINT DE KNVB BEKER!

Op maandag 11 mei 2015 was het dan zover. Mazzelstars Dames 1 trad voor het tweede achtereenvolgende jaar aan bij de finale van de KNVB beker in Schiedam. De tegenstander was dit jaar ZVV Den Haag . Een historische gebeurtenis daar het niet eerder voor is gekomen in de Zoetermeerse zaalvoetbalgeschiedenis dat een damesteam tweemaal achter elkaar in de finale stond. Met goede moed en goede spirit werd er afgereisd per bus naar de Margriethal in Schiedam.

Onder luid gejuich van de in grote aantallen meegereisde supporters werd de wedstrijd gestart. De koppies stonden goed en er werd in eerste instantie gekeken wat de mogelijkheden waren tegen ZVV Den Haag. Toch werden er al diverse schoten gelost op de keepster van de tegenpartij, maar deze wist deze schoten keurig te keren. Ook ZVV Den Haag kreeg een aantal kansen, maar helaas voor ZVV Den Haag stonden onze dames goed opgesteld. De gehele wedstrijd stond in het teken van de spanning over wie het eerste doelpunt zou gaan scoren. Dat eerste doelpunt liet even op zich wachten. De eerste helft werd afgesloten met de welbekende brilstand 0-0.

Na een aantal tips van de coach werd begonnen aan de tweede helft. Na een lange bal van een verdedigster van ZVV Den Haag werd er door de spits van Den Haag een prachtig doelpunt ingekopt. Onhoudbaar voor de keepster van Mazzelstars met het gevolg dat de achterstand een feit was. 1-0 voor ZVV Den Haag. Zou het dan toch zo zijn dat Mazzelstars de tweede finale KNVB beker wederom zou gaan verliezen. Nee, dat was niet het plan. Met nog 8 minuten te spelen werd op fraaie wijze de gelijkmaker ingetikt. 1-1. De laatste minuten van deze wedstrijd waren zenuwslopende minuten. Aanval op aanval volgde elkaar op met als resultaat dat 3 minuten voor het eindsignaal het winnende doelpunt werd gescoord door MAZZELSTARS. Eindstand 1-2 voor Mazzelstars.

IMG_7268Het team mag trots zijn op het afgelopen seizoen waarin de derde plaats in de hoofdklasse competitie werd gehaald met als kers op de taart de KNVB beker!

 

 

Met dank aan de supporters en de sponsoren Allebabynamen.nl (www.allebabynamen.nl), Hans Bramsen de Klussenier en Kickin It Sports.


Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU