Dames 1 verliest kraker 070-079

Dames 1 verliest kraker 070-079

In het prachtige nieuwe sportcomplex wat Den Haag rijk is, stond vrijdagavond de kraker 070 – 079 op het programma. In de hoofdklasse nam de gedoodverfde kampioen ZVV Den Haag het op tegen de kampioen van het vorige seizoen Mazzelstars. Het wat uitgeklede Zoetermeerse team ging strijden met de gedachte om niet van de mat getikt te worden.

Met veelal oud eredivisie speelsters en twee oud-mazzelstarren in de gelederen stond het team van Ben een behoorlijk potje voetbal te wachten.

Strijden voor elke bal en elkaar was het devies. Daarnaast een weergaloze Lindsay Maaskant op het doel die haar team goed op de been hield. Na 10 minuten viel helaas de 1-0. Dit leek de Mazzelstarren wat adem te geven. Minder zenuwachtig werd steeds vaker de ruimte voorin gevonden.

Na de rust stond de verdediging super strak. Lindsay keepte zoals eerder gezegd de sterren van de hemel. Helaas viel drie minuten voor tijd toch de 2-0.

Gelukkig toonde Mazzelstars veerkracht en wist Tansu op knappe wijze nog de aansluitingstreffer te maken.

Maar toen, tja een wedstrijd duurt maar 50 minuten. De Scheids floot af.

Helaas geen drie punten maar wat een mooie pot. Daarnaast een super groei van een team wat aan het begin van het seizoen even haar draai moest vinden in de nieuwe samenstelling.

Vol goede moed staat woensdag (20 december) de laatste wedstrijd van het jaar 2017 op het programma. De stugge Rotterdamse studenten zijn dan de tegenstandster. Graag zien wij de supporters daar weer. Aanvangstijd 20.00 uur, Erasmus Universiteit Rotterdam

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU