Dames 1 pakt de dubbel!

Dames 1 pakt de dubbel!

Vrouwen 1 van ZZVV Mazzelstars heeft maandag 8 mei jl. de bekerfinale van district West 2 gewonnen. Voor de derde keer op rij wonnen zij de finale. Afgelopen maand waren de dames al ongeslagen kampioen geworden in de Hoofdklasse zaalvoetbalvoetbal. Daarnaast gaan zij nog de strijd aan om promotie af te dwingen naar de Eredivisie. Kunnen de dames uit Zoetermeer de driedubbel pakken?

In sporthal Margriet (Schiedam) stonden regio- en competitiegenoten TPP en ZZVV Mazzelstars tegenover elkaar in de KNVB bekerfinale West 2. Voor TPP de eerste keer, voor Mazzelstars de vierde keer op rij. Onder de bezielende leiding van René Hijmans en de teammanager was het aan de Mazzelstars-dames de taak om voor de derde keer achtereenvolgens de beker mee naar huis te nemen! Geen gemakkelijke opdracht. Beide teams kennen elkaar door en door en zijn al jaren geduchte tegenstanders van elkaar.

Het was een bloedstollende finale waarbij mooi en technisch voetbal te zien was. Onder luid gejuich van de in grote aantallen meegereisde supporters begon Mazzelstars aan de wedstrijd. De teams waren aan elkaar gewaagd. TPP kwam op 1-0 voorsprong. Mazzelstars liet zich niet uit het veld slaan en zorgde voor een 1-3 ruststand. De dames wisten dat ze er nog lang niet waren, want uit ervaring weten ze dat TPP altijd weer terug kan komen. Ook deze avond was dit het geval. Door een mooie uitbraak kon Mazzelstars de 1-4 maken. TPP wist dat het iets moest doen en met hun technische kwaliteiten zorgden ze ervoor dat het nog heel spannend werd. Ongeveer 10 minuten voor tijd stond namelijk 3-4 op het scorebord. Wie zou aan het langste eind trekken? Kansen op en neer, de minuten telden af, de laatste seconden…en daar was het verlossende fluitsignaal! Het feestje voor Mazzelstars barstte los!

Het team mag trots zijn op het afgelopen seizoen waar het in de hoofdklasse competitie kampioen is geworden (met de minste doelpunten tegen) en de beker heeft gepakt! Tevens is het team nog in de race voor promotie naar de Eredivisie. Daarvoor moeten de twee play-offs wedstrijden op vrijdag 12 en vrijdag 19 mei wel gewonnen worden. Daarnaast heeft het tweede team van de damesselectie een zesde plek bemachtigd in dezelfde hoofdklasse. Een mooie prestatie voor de gehele damesselectie.

Met dank aan alle supporters en de sponsoren Allebabynamen.nl (www.allebabynamen.nl), De Klussenier Hans Bramsen, Kickin It Sports, Dipas, C’est Bon Bon, Stylist Lilian Brijl en het samenwerkingsverband met SV Gemini Zoetermeer.

Verslag door: Verslaggever

Sorry, comments are closed for this post.

MENU