Dames 1 blijft maar doorgaan

Dames 1 blijft maar doorgaan

De wedstrijd TPP vr1-Mazzelstars vr1 werd afgelopen vrijdag gespeeld in het mooie topsportcentrum te Rotterdam. De kampioen van vorig jaar was eerder dit seizoen al eens verslagen door onze dames maar in de uitslagen is te zien dat TPP met een opmars bezig is. TPP is een goede ploeg met individueel goede speelsters. De wedstrijd werd na de voorbereiding in de kleedkamer strak aangevangen en in opperste concentratie. Na het nodige aftasten werd de 0-1 gescoord. Jammer was het dat het kort daarna alweer 1-1 werd maar de aanvallen bleven niet uit. Over en weer werden er aanvallen op de keepsters uitgevoerd maar de keepster van ons 1e dames team bleef de meeste schoten de baas en de 1-2 was een feit. Doorgaan zou je zeggen. Dat werd dan ook gedaan. De dames konden niet voorkomen dat de 2-2 er werd ingetrapt. Toch was het positieve geloof volledig aanwezig omdat onze dames sterk aan het spelen waren. Ook TPP was sterk maar moest toch haar meerdere erkennen in Mazzelstars. De einduitslag was dan ook een voortzetting van de reeks die al was ingezet sinds het begin van het seizoen. 2-3 winst. Redelijk uniek is de stand die nu op de lijst staat nl; 13 wedstrijden gespeeld en 39 punten.

Vervolgens moest Vr1 afgelopen maandag in actie komen in de beker. Honselersdijk vr1 was de tegenstandster. Honselersdijk komt uit in de 1e klasse en dus was het weer uitkijken voor onderschatting. Onze dames zijn daar aan gewend ondertussen dus dat zou niet gebeuren. De wedstrijd werd al snel op een 1-0 gezet. De dames van Honselersdijk deden hun uiterste best om de wedstrijd onder controle te houden echter de 2-0 werd al snel gescoord. Gezegd moet worden dat Honselersdijk bestaat uit een team wat ervaren speelsters heeft en behoorlijk kunnen ballen. Nee, en dat is niet raar, ze waren niet opgewassen tegen Mazzelstars vrouwen 1. Uiteindelijk werd de einduitslag 9-0. We zitten bij de laatste 8 voor de beker en we zullen zien wat de loting brengt. Al met al ziet het er redelijk rooskleurig uit voor Mazzelstars dames 1 dit seizoen. We gaan in ieder geval voluit in alle volgende wedstrijden. Uiteraard nu alvast dank voor alle supporters die steeds aanwezig zijn bij de wedstrijden. Blijf vooral de wedstrijden bezoeken.
As vrijdag,17 februari 2017, is er weer een voetbalavond om bij aanwezig te zijn omdat de gehele dames selectie zal spelen:

20.00 uur: Mazzelstars vr1-RKAVV vr1
21.00 uur: Mazzelstars vr2-Pernis v2

Tot dan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verslag door: Ben

Sorry, comments are closed for this post.

MENU