Barendrecht VR3 – Mazzelstars VR2 4-7

Barendrecht VR3 – Mazzelstars VR2 4-7

Op maandag 23 september werd er door vrouwen 2 afgetrapt in het Topsportcentrum Rotterdam tegen de dames 3 van Barendrecht.

Vandaag in het Goal Danique, in de verdediging Sandra & Kim, op het middenveld Joëlle, Susan & Daniëlla en in de aanval Kirsten en Jessie.

Vrouwen 2 begon goed aan de wedstrijd, Daniëlla scoorde al gauw de 0-1 door een goede combinatie met Jessie vanaf eigen helft.

Hierna was het weer Mazzelstars die steeds de aanval zocht en op zoek was naar de 0-2.
Jessie was dichtbij maar deze belandde hard op de paal.
Hierna een onoplettendheidje en zo lag ineens de 1-1 in het goal.
Mazzelstars pakte snel de bal en wilde weer op zoek gaan naar een doelpuntje. Kirsten die steeds meer minuten maakt na haar blessure dacht daar ook over en tikte de 1-2 erin. Ook de 1-3 kwam op naam van Kirsten na een goede aanval.
En zo gingen de dames met een 1-3 stand rusten.

Manuel was niet heel tevreden en wist dat de dames veel beter konden. Meer spelen vanuit je eigen basistaak was de opdracht.

De 2e helft begon een beetje chaotisch en zo lag al snel de 2-3 in het netje. Sandra die in de rust was uitgevallen met een blessure bleef uit voorzorg maar aan de kant.
Jessie zorgde gelukkig vrij snel daarna voor de 2-4.
Kim die hierna vrij hard inkwam met een sliding kreeg geel en moest 2 min aan de kant. Vrije trap voor Barendrecht die deze mooi binnenschoot 3-4. Kim mocht daardoor weer terug in het veld komen. Ook al zitten er veel mooie aanvallen tussen toch blijft Mazzelstars niet altijd scherp en door een klunsbal was het ineens 4-4.
Mazzelstars zou het toch niet weggeven…

Koppie op en strijden met ze alle ! En verdedigen met ze alle!
Jessie die achterin de bal kreeg aangespeeld van Kirsten maakte een mooie actie en legde hem klaar op Kirsten die de 4-5 op het scorebord kon zetten! En tevens een hattrick op haar naam kon zetten. Mazzelstars ging steeds sterker voetballen en was vol in de aanval. Joëlle een Susan haalde veel ballen achterin weg en speelde dan weer goed de aanval in.
Door zo een strakke pass werd Jessie weer aangespeeld die goed kon wegdraaien en de 4-6 binnenschoot.
Mazzelstars speelde de wedstrijd hierna prima uit en of 3 die goals nog niet genoeg waren schoot Kirsten ook nog even haar 4e goaltje binnen.
Eindstand 4-7

4 Oktober een Thuiswedstrijd! Dit keer tegen Barendrecht VR2

Verslag door: Daniëlla

Sorry, comments are closed for this post.

MENU