Balbezit versus geduld en scoren!

Balbezit versus geduld en scoren!

RKAVV VR1- Mazzelstars VR2

We hadden nog wat recht te zetten tegen RKAVV. De eerste thuisnederlaag van het seizoen tegen hun was onnodig en had voorkomen kunnen worden. Dan moest het vanavond maar gebeuren! We begonnen verdedigend en lieten de dames van RKAVV het werk doen. Ook al had RKAVV het meeste balbezit, toch waren de beste kansen voor Mazzelstars. Het duurde even voor het op scherp stond, maar nog in de eerste helft werd de 0-1 alert binnen geprikt door Shona. Met deze ruststand was het zaak om rustig te blijven en de kansen die zouden komen messcherp te benutten. De druk van RKAVV bleef en met veel schoten vanuit de 2de lijn kreeg Margot genoeg te doen. Maar dan moet je wel wat kunnen om ze op die manier bij Margot in het netje te leggen!
Ze hield dus keurig de nul en aan de andere kant kregen er een paar het op dr heupen. Eerst een heerlijk puntertje van Fé en daarna een weergaloos uitgespeeld doelpunt van Tansu voor de beslissende 0-3!
Hard voor gewerkt en prima prestatie tegen een altijd lastige tegenstander! Maandag 13 Februari speelt dames 1 om 20:00 in de Veur voor een plaats in de kwartfinale van de KNVB beker! Jullie zijn allemaal van harte welkom om de dames aan te komen moedigen!!

Verslag door: Robin

Sorry, comments are closed for this post.

MENU