Mazzelstars 3

Mazzelstars 3

De afgelopen weken, eigenlijk maanden, waren bedroevend voor Mazzelstars 3.

Het begon vlak voor de kerst met een pijnlijke 2-6 nederlaag tegen Delft. Binnen 5 minuten 0-3 achterstaan kan eigenlijk niet als je kampioen wilt worden. En dat willen we. We werden op felheid, agressiviteit (vaak iets te agressief maar de scheids liet het toe) en snelheid. Toch met een vervelend gevoel het nieuwe jaar in ondanks de koppositie!

Na de winterstop speelden we de volgende kraker tegen Multicult. Omdat Multicult door onze nederlaag bloed rook verschenen ze met 4 spelers die normaliter in het 2e spelen van Multicult. En die zitten in de poule van het eerste. Vanwege een blessure van onze keeper keepte Jarno deze wedstrijd met ons mee. Jarno bedankt voor de vele reddingen die ons op de been hielden. We speelden een goede pot en kwamen zelfs op een 1-0 voorsprong. In de laatste minuut hadden we zelfs nog kans op de overwinning maar de 2-2 was verdiend. Bloedlink dat ze waren, de spelers van Multicult. Die dachten ons ff op te rollen. Niet dus!

De week erop speelden we uit tegen Schipluiden. Qua voetbal speelden we een van onze betere wedstrijden. De tegenstander werd helemaal zoekgespeeld in het eerste kwartier. Het enige dat ontbrak waren nog meer doelpunten. Bijna niet in de problemen gekomen maar we hadden het onszelf makkelijker kunnen maken door meer te scoren.

Ik weet niet of jullie weleens tegen Oliveo hebben gespeeld maar wat een vervelende zaal is dat zeg! Stukken kleiner dan een normale zaal en ook amper uitloop. In eerste instantie leek er niks aan de hand. We speelden goed, scoorden en gingen de rust in met een 2-0 voorsprong. Niks aan de hand zou je zeggen. Er was zelfs niks aan de hand toen wij vlak na hun tegentreffer de 3-1 maakten. Toen begon hun keeper steeds meer en meer mee te doen en daar hadden we geen antwoord op. Uiteindelijk scoorden zij in de laatste seconde van de wedstrijd de 4-4. Duur en onnodig puntverlies!

6 februari speelden we tegen Houtwijk. De nummer laatst. 0 punten. Nu hebben ze er 1. Meer woorden wil ik er eigenlijk niet aan vuil maken. Waardeloze prestatie.

24 februari speelden we thuis tegen Tutor. De hele wedstrijd beter zijn maar er toch maar 5 maken en er ook 5 tegenkrijgen. Echt een dubbel gevoel overgehouden aan deze wedstrijd. De hele wedstrijd liep het lekker. We voetbalden goed. Totdat je merkt dat zij er ook gewoon 5 hebben gemaakt. Weer duur en vooral ook onnodig puntverlies.

2 weken geleden speelden we in de Oosterpoort tegen DSVP. Of aan de zaal lag of aan de (goede) tegenstander weten we niet maar we waren geen schim van onszelf. De tegenstander was eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg. Waar wij uit bij hun de lakens uitdeelden deden zij dat thuis bij ons. Eigenlijk geen moment in de wedstrijd gezeten. Terechte nederlaag!

Vorige week woensdag speelden we de topper uit bij Delft. Alleen winst telde. Overigens ook voor de tegenstander. Oorlog zou het worden en oorlog werd het. Zeker van hun kant. Schoppen, schoppen, schoppen en nog eens schoppen. Het enige dat ze deden. De scheidsrechter, letterlijk vrienden van de tegenstander, liet alles lachtend! toe.
Gelukkig kwamen wij heel snel op voorsprong en lieten we ons niet al te gek maken. Een even dikverdiende als nodige overwinning. Omdat de concurrent ook punten liet liggen staan we nu weer alleen aan kop.

Vanavond spelen we thuis tegen Schipluiden om 21.00 in de Veur!

Verslag door: Rishi

Sorry, comments are closed for this post.

MENU