Achtervolging Heren 3 ontspoord

Achtervolging Heren 3 ontspoord

Na de gewonnen bekerwedstrijd vorige week en de nodige speelminuten als oliebol moest Heren 3 zich vrijdagavond weer richten op de competitie waar we zelf nog steeds vinden dat we in een achtervolging op de koplopers verwikkeld zijn. Met de topper tegen de nr. 2 op het programma op 27 januari (toeschouwers welkom) moest er dan wel gewonnen worden van SJZ 4.

De tegenstander bleek een jonge ploeg, maar wel één die goed opgesteld stond, een soort jongere versie van ons team. Het bleek lastig om daar doorheen te voetballen, maar uiteindelijk lukte het in de eerste helft toch. Duncan vond de doorgelopen Daan en die rondde mooi af. Die 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft gooiden wij het tempo iets omhoog wat ook leidde tot kansen. Toch was het SJZ dat eerst scoorde en dus op gelijke hoogte kwam. Dat vonden zij eigenlijk wel best en ze lieten het spel weer aan ons. Marcel zette ons weer op voorsprong met een rebound in de kruising toen SJZ de redding van de keeper nog aan het vieren was.

Het penalty incident is voldoende besproken in de kleedkamer en hoeft hier niet opgerakeld te worden, maar daarmee ging een kans op 3-1 verloren.

SJZ profiteerde maximaal en maakte 5 minuten voor tijd de 2-2. Met een maximale krachtinspanning wisten wij 2 minuten voor tijd nog de 3-2 te maken. Michel scoorde op aangeven van Duncan. Helaas lukte het ons niet die voorsprong vast te houden. Balverlies en een van richting veranderd schot betekende de 3-3 en dus twee punten verloren.

Maar de competitie is pas halverwege en er kan nog van alles gebeuren, dus we moeten er vanaf nu alles op alles zetten dat we iedere wedstrijd gaan winnen.

Doelpunten:

1-0: Daan (assist Duncan)
2-1: Marcel (geen assist)
3-2: Michel (assist Duncan)

Verslag door: Tjalling

Sorry, comments are closed for this post.

MENU