3 op een rij

3 op een rij

Het zouden een paar mooie weken worden. Er was ook goed over nagedacht en er waren reëele verwachtingen. We zaten in de flow en de barvrouw beloonde ons wekelijks voor onze grootse prestaties. We mikten gewoon op 9 punten uit 3 wedstrijden. Dan zouden wij stevig in het linker rijtje staan en was er gewoon sprake van een top-seizoen.

Na de 1e wedstrijd van het drieluik, moesten wij onze ambitie iets bijstellen. 6 punten uit 3 wedstrijden is ook best mooi. Dan moest het maar gebeuren tegen Forum Sport. Rinus had zijn gelukssnor afgeschoren en Katrien was zo in de war van de metamorfose dat ze de spelerspassen vergat. Zonder tactische bespreking begonnen we geweldig. Het ging gelijk op en na de 3-3 kwamen wij zelfs op 4-3. Vanaf dat moment waren wij met onze gedachten al bij Europees voetbal en een overwinningsfeest in de Bierstube. Dan krijg je gegarandeerd de deksel op je neus. Of keihard óp je neus zoals bij Patrick. Na het uitvallen van Patrick, onze begenadigde spelversneller, was het over en uit. Met 5-8 verloren maar gelukkig was er de troost van bier en Sambuca. De broer van Micha had de wekelijkse prijsvraag gewonnen en mocht met zijn idolen mee de stad in. Hij kan zich er niks meer van herinneren en lag de rest van het weekend bij te komen met Netflix. In de 3e helft kennen wij geen genade en winnen wij wél altijd.

Vol goede moed, met bravoure en vertrouwen togen wij naar Leiden voor de laatste wedstrijd in de rij. Dan maar gewoon winnen van Leiden 3. Niks aan de hand en 3 punten erbij. Het liep weer eens anders en met 3-8 waren wij gewoon kansloos. Niks geen 9 punten maar 0 uit 3. Mazzelstars H4 weer met beide benen op de grond. Een illusie armer maar er ligt nog veel moois in het verschiet. Een verjaardagsborrel in de bierstube, het mazzelstarsfeest en het mix toernooi. Gewoon alsnog een top-seizoen.

Verslag door: Jack de Klerk

Sorry, comments are closed for this post.

MENU